Biljardia ja sporttia keskellä Turkua 


Avoinna:

Su-ti suljettu
Ke-to 17-01
Pe 16-02
La 14-02
Meillä on tilaa pelailla turvallisesti
Epidemialta suojautuminen on tärkeää joka puolella, niin myös meillä.
Olemme sitoutuneet pitämään huolta asiakkaistamme ja työntekijöistämme.

Käytännössä se tarkoittaa käsienpesun tehostamista sekä pallojen, mailojen ja pelikoneiden säännöllistä desifiointipesua. Ethän tule jos kärsit koronaviruksen oireista.

Turun suurin biljardiravintola on sisustukseltaan upea ja levittäytyy kahteen kerrokseen, joten pelitilaa riittää varmasti. Tosin Galaxie Center on paljon enemmän kuin pelkkä biljardiravintola. Galaxiesta löytyy täysin varusteltu baari, saunatilat, hyvää musiikkia ja mahdollisuus pelata muitakin pelejä kuten pöytäfudista tai pöytäcurlingia. Pokeriturnauksien järjestäminen onnistuu myös kabinettitiloissamme.

Yläkerta on varattu rauhallisemmasta peliympäristöstä nauttiville harrastajille. Yläkerrasta löytyy myös upea saunaosasto, joka varmasti kruunaa onnistuneen illan! Katso lisää täältä.

Avarat, viihtyisät ja tyylikkäät tilat takaavat viihtyvyyden. Katso virtuaaliesittely.

Galaxie Center
Eerikinkatu 30
20100 Turku

Etusivu | Sauna | Tarvikkeet

Pikkujoulut pelien parissa

Meiltä saat vaivattomasti koko pikkujoulupaketin ruokineen ja juomineen! Kysy lisää: turku@galaxie.fi

Ryhmät huomio!

Onko työ-, kaveri- tai joku muu porukkasi ilman illanviettopaikkaa?
Kysy ryhmällesi  (8-50 hlöä) myös ruokailumahdollisuutta.
Tiedustelut ja varaukset s-postilla turku@galaxie.fi tai puhelimitse (klo 14-00) 0100 5526
Kysy myös saunomismahdollisuutta.

Sauna kuumaksi

Peli-illan jälkeen on mukava pestä pölyt harteilta hyvässä seurassa. Meiltä löydät edustavat saunatilat vuokrattavaksi illanviettoon tai vaikkapa urheiluseuran strategiapalaveriin. Kysy lisää s-postilla turku@galaxie.fi tai puhelimitse (klo 14-00) 0100 5526.

Viikkokisat

Viikkokisat keskiviikkoisin alkaen klo 18.00. Ilmoittautuminen loppuu klo 17.55.
Parittomilla viikoilla 9-palloa, parillisilla viikoilla 10-palloa (tasoituksin)
osallistumismaksu: jäsenet 8€, muut 10

BILJARDISALI

Galaxie Center tarjoaa biljardin ystäville ensiluokkaiset mahdollisuudet lajin harrastamiseen. Galaxiessa on tilaa hulppeat 1000 neliötä. Puitteet ovat todella avarat ja sisustus on klassisen tyylikäs.
Salissa on 15 laadukasta pool- ja neljä snooker-pöytää. Suurin osa pöydistä on kansainväliset kisastandardit täyttäviä, EuroTourilta tuttuja Dynamic II -pöytiä. Alakerrassa on kaksi Diamond-pöytää. Lisäksi meiltä löytyy kolme kappaletta Brunswickejä. Snookerin ystäville löytyy kaksi kisa- ja kaksi klubipöytää.

Lisäksi meiltä löytyy kaksi minicurling-pöytää, pöytäfutis, viisi Darts-taulua, ilmakiekkopöytä ja mid-kokoinen pingispöytä.

Ikäraja on 18 vuotta joka päivä klo 18 alkaen. Päivisin sekä arki-iltaisin vanhemman seurassa ovat nuoremmatkin tervetulleita pelaamaan!

RAVINTOLA

Galaxie Centerissä palvelee baaritiski jossa on laaja olut valikoima. Saatavilla myös siidereitä, drinkkejä, viiniä ja pikkusuolaista. Löydät baaristamme myös loosit mukavaa lautapeli hetkeä varten.
Näytämme kaikki Eurosport kanavalta tulevat snooker matsit livenä, kahdelta isolta televisiolta.

Yläkerrasta löytyy 12 hengen rauhallinen kabinetti, jossa onnistuu palaverin tai vaikkapa kaveriporukan pokeriturnauksen järjestäminen.

Sali ja ravintola ovat savuttomia, mutta tupakoitsijoita varten on ympäri vuoden auki oleva terassi.

SEURA

Liity jäseneksi Galaxie United -biljardiseuraan. Kysy lisää eduista henkilökunnalta.

Biljardihinnat


Pool su-to 10€/h
pe-la 13€/h
Snooker su-to 11€/h
pe-la 13€/h

Muut pelit

Pöytäcurling/Shuffleboard 15€

Hinnat per 1 tunti

Alennukset ja tarjoukset

Jäsen- ja Kantisklubikortilla aina peleistä -15%

Opiskelijoille su-to 14-18 -50% 18-01 -10% (voimassa olevaa korttia näyttämällä)

RYHMÄT

Galaxie Centerissä järjestät helposti rennon ja toiminnallisen yksityistilaisuuden suuremmallekin porukalle. Illanvieton ruoka- ja juomatarjoilut järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Yrityksille, yhteisöille sekä järjestöille Galaxie on loistava paikka viettää tyky- tai virkistyspäivää. Rento illanvietto viihtyisässä miljöössä kruunaa esimerkiksi kokous- tai koulutuspäivän loistavasti!

Meillä käyvät maksuvälineenä myös Tyky-kuntoseteli, Virikeseteli, Smartum kulttuuri- ja liikuntaseteli sekä Sporttipassi.

Ota yhteyttä sähköpostitse ravintolapäällikkö Jyri Nurmeen: turku@galaxie.fi. Suunnitellaan yhdessä onnistunut tilaisuus!